Winkelwagen Geen producten

Lempro High Tech Reinigingsdoek

Lempro High Tech Reinigingsdoek
Reviews | Review toevoegen

Lempro High Tech Reinigingsdoek   De Lempro High Tech Reinigingsdoek is geschikt voor de dagelijkse reiniging van bijna elk oppervlak. Indien men onderstaande aanwijzingen in acht neemt kan de syst...

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

4 dag(en)

€ 3,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Lempro High Tech Reinigingsdoek
 
De Lempro High Tech Reinigingsdoek is geschikt voor de dagelijkse reiniging van bijna elk oppervlak. Indien men onderstaande aanwijzingen in acht neemt kan de systeemdoek zonder problemen en zonder aantasting van het materiaal toegepast worden op een diversiteit van materialen, zoals melamine oppervlakken, glaswerk, spiegels, vinyl wanden en RVS.
Het is raadzaam voorzichtigheid te betrachten bij de toepassing op plexiglas, omdat dit een materiaal is waarop snel krasvorming plaatsvindt. Bij toepassing op sommige geverfde oppervlakken moet men rekening houden dat een aantasting van het materiaal mogelijk is indien een langdurige hoge druk wordt uitgeoefend op het oppervlak.
 
In klamvochtige (=uitgewrongen) staat is de Lempro High Tech Reinigingsdoek ideaal voor stof- en vuilverwijdering. In droge staat is de doek uitermate geschikt voor stofverwijdering.
 
De meest economische manier van gebruik is de volgende:
 
 

  • Maak de doek klamvochtig door de doek nat te maken met schoon water en daarna goed uit te wringen. Als richtlijn kan men aanhouden dat er sprake is van een ideale klamvochtigheid als de doek zijn eigen gewicht aan water heeft opgenomen. Het gebruik van een te natte doek leidt tot een vermindering van de resultaten.

Tip: Wanneer de doek is gecentrifugeerd in een wasmachine met een toerental van 800 à 1000 toeren kan de doek direct uit de wasmachine worden toegepast.
 

  • Vouw de doek driemaal dubbel zodat er 16 vlakken ontstaan.
  • Neem de doek in de hand en maak, onder uitoefening van een normale druk, met een liefst draaiende beweging schoon.
  • Zodra de werking van de doek minder wordt moet een nieuw vlak worden gebruikt. Na gebruik van alle vlakken de doek niet uitspoelen maar het schoonmaken vervolgen met een schone doek.

 
De vuile Lempro High Tech Reinigingsdoeken moeten machinaal gewassen worden, zonder gebruik van bleekmiddelen of een wasverzachter. Het machinaal wassen is nodig om vuil effectief uit de doek te verwijderen, dus tussentijds uitspoelen heeft geen zin. De Lempro systeemdoek kan op een temperatuur van maximaal 90º Celsius worden gewassen en de hoeveelheid wasmiddel kan worden beperkt tot ongeveer een derde van de normale hoeveelheid. De doek kan zonder problemen worden gedroogd in een droogtrommel. 
 

Review toevoegen

Deze review wordt direct geplaatst, hartelijk dank voor uw mening.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
RVS-Schoonmaken.nl De specialist in RVS

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel