Winkelwagen Geen producten

3M Industrial Cleaner citrusbasis

3M Industrial Cleaner citrusbasis
3M Industrial Cleaner citrusbasis
Reviews | Review toevoegen

Een universeel reinigingsmiddel voor de verwijdering van lijmresten, teer, was, vet en vuil. 'Industrial Cleaner' van 3M is een ontvetter, die is ontwikkeld voor het reinigen van elektrische apparatuu

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

4 dag(en)

€ 12,66 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen

| Meer

3M Industrial Cleaner op citrusbasis
Een universeel reinigingsmiddel voor verwijdering van lijmresten, teer, was, vet en vuil. Industrial Cleaner is een ontvetter die is ontwikkeld voor het reinigen van electrische apparatuur, kabels, motoren, precisiegereedschap enzovoort. Het product is corrosiebestendig, oplosmiddel vrij, laat geen vlekken achter en zal ook de meeste geverfde oppervlakken niet beschadigen. Industrial Cleaner is ook te gebruien voor het verwijderen van tape- en lijmresten. Ook toepasbaar op sommige kunststof oppervlakken, maar testen voor gebruik is hierbij noodzakelijk. Het gebruikte drijfgas tast de ozonlaag niet aan.


Merk: 3M
Type: Citrus cleaner industrial
Inhoud::200 ml
Basis : Olie op citrusbasis
Kleur : Helder
Viscositeit : Dun vloeibaar
Oplosmiddelen : geen


Industriële reinigingsspray voor het schoonmaken van vervuilde oppervlakken, zoals olie, vet, lijmresten, vuil, e.d. Het product is geschikt voor gebruik op geschilderd of blank metaal (ook aluminium en roestvast staal), keramiek, glas, en de meeste kunststoffen.
Ideaal voor het reinigen van industriële apparatuur en werkoppervlakken. Veelzijdig, neutraal product, niet-agressieve reiniging, frisse citroengeur.

 

Review toevoegen

Deze review wordt direct geplaatst, hartelijk dank voor uw mening.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 12,66 *

12 of meer

€ 10,76 *
RVS-Schoonmaken.nl De specialist in RVS

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel