Ontvetters / Dipp 02 Extra krachtige multi-ontvetter food 5 liter

Dipp 02 Extra krachtige multi-ontvetter food 5 liter
Vergroot
| Meer

DIPP n°02 extra krachtige ontvetter vastzittend vet

Productomschrijving en toepassingsgebieden

Professioneel sterk geconcentreerde multi-ontvetter en dieptereiniger die alle ingebakken vetten, oliën en vuilresten op een veilige en snelle manier oplost en verwijdert van harde en gladde oppervlakken zoals inox (RVS), metaal, kunststof, plastiek, hout, glas, tegels en stenen. Is uitermate geschikt voor het reinigen van grootkeukens, voedingsindustrieën en alle andere HACCP omgevingen. Met DIPP N°02 volstaat 1 product voor een tal van toepassingen.

Gebruiksaanwijzing en dosering

Te verdunnen met water in de verhouding 1/2 tot 1/40. Voor hardnekkige vervuilingen is het aangeraden om het product de eerste maal sterkgeconcentreerd te gebruiken. Oplossing enkele minuten laten inwerken, reinigen met een spons en daarna goed spoelen met water.Werkt nog efficiënter met warm water en op warme oppervlakken (50-70°).

Product compatibiliteit

Volgens onze gebruiksaanwijzingen is DIPP N°02 geschikt voor al het materiaal dat gewoonlijk in keukens wordt gebruikt. Het product mag echter niet in aanraking komen met koper, messing, aluminium (vlees-en kaassnijmachines), verf, rubber en natuursteen.

Milieu . Wetgeving . Normen

De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid zoals vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia.

DIPP N°02 voldoet aan de regelgeving inzake reinigingsproducten voor materiaal en voorwerpen die in aanraking komen met voedingswaren.


Voorraad: 15

  € 49,36 Prijs per 5Liter


Aantal: Bestellen

Staffelprijzen

Aantal Prijs per 5Liter
1 of meer € 49,36
4 of meer € 46,07


Bijlagen:Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
Geen reviews gevonden.
Meer reviews
 
 
 
 
          Contact
          Zakelijk Bestellen
          Algemene voorwaarden
          Verzenden / Levertijd
          Betalingsmogelijkheden
          Retour zendingen
          Tips en info
           - RVS Schoonmaken
           - Krassen uit RVS Verwijderen
           - Roest op rvs verwijderen